Ontwerings water

Alles over ontweringswater

Ontwerings water maakt u eenvoudig zelf. Lees hier hoe dat gaat!Ontwerings water hoeft u niet te kopen maar kunt u heel eenvoudig zelf maken door Oxaalzuur op te lossen in water. Door geen ontwerings water te kopen maar dit zelf te maken besparen we samen niet alleen op onnodige transportkosten voor het heen en weer rijden van flessen met voornamelijk water maar kunt u ook eenvoudig zelf bepalen hoe sterk u de oplossing wilt maken. Gaat u ontweringswater kopen als kant-en-klaar product dan krijgt u meestal producten die slechts 3% oxaalzuur bevatten. Ontwerings water kopen is dus eigenlijk een slecht plan want u kunt eenvoudig 10% oxaalzuur oplossen waardoor aanmerkelijk krachtiger ontwerings water ontstaat en dan bent u nog goedkoper uit ook...

 

Gebruik Ontweringswater onder andere voor:

  • Het herstellen van de oorspronkelijke kleur van hout dat vergrijsd is. Hiermee worden dus vergrijsde tuinmeubelen, pergola's, vlonders en dergelijke snel en eenvoudig ontdaan van hun groene aanslag en vergrijsde uiterlijk waarna ze er weer als nieuw bij staan of liggen.
  • Het herstellen van verkleuringen door bijvoorbeeld regenwater dat langs Eiken is gelopen. Dergelijke watersporen geven lelijke vlekken die met weinig andere middelen kunnen worden verwijderd maar opgelost oxaalzuur is daarvoor het aangewezen middel.
  • Verwijderen van vliegroest op bijvoorbeeld auto's die langs het spoor hebben gestaan of waar iemand in de buurt bezig is geweest met een slijptol.
  • Verwijderen van kalkaanslag op bijvoorbeeld polyester schepen. Het verwijderen daarvan gaat veel makkelijker met Ontweringswater van 10% dan met de andere in de handel zijnde schoonmaakmiddelen.

 

Ontwerings water kopen doen we dus niet meer maar we maken dat gewoon zelf door Oxaalzuur op te lossen in water. Wij leveren het oxaalzuur in emmertjes van 1 kilo. Het maximum dat u op kunt lossen is ongeveer 100 gram oxaalzuur per liter. Een emmer van een kilo is dus voldoende om 1 emmer van 10 liter ontwerings water te maken. Gebruikt u meer oxaalzuur per liter dan lost dat eenvoudigweg niet meer op zodat de resterende oxaalzuur-kristallen onopgelost op de bodem blijven liggen en u het sterkste ontwerings water heeft dat u kunt maken. Voegt u later weer nieuw water toe dan lossen ook die kristallen weer gewoon op en krijgt u opnieuw ontwerings water.

!

Oxaalzuur, 1 kilo

deCokerije
8719189250237
Oxaalzuur voor het herstellen van de oorspronkelijk kleur van hout dat vergrijsd is of weer-plekken heeft

Veiligheidsbril

Veiligheidsbril
Bolle veiligheidsbril

Bolle werkbril van kunststof.

 

Beschermfolie extra dik 4 x 4 meter

Deze beschermfolie wordt ook wel afdekfolie of vloerfolie genoemd. Het is in tegenstelling tot veel verkochte folies lekker dik en stevig. Perfect geschikt dus om zaken af te dekken die niet vies mogen worden tijdens de werkzaamheden zonder dat de folie scheurt. De folie is 4 x 4 meter groot en een pak weegt ruim 500 gram.

Verfbakje met beugel en roller

Verfbakje met beugel en roller. Geschikt voor het verwerken van al onze oliesoorten en Nanopantser.