Vloerfolie

Deze folie is extra dik en daardoor uitstekend geschikt voor het beschermen van de ondergrond wanneer u uw karwei ter hand neemt.

Vloerfolie afdekfolie beschermfolieDeze bouwfolie kunt u gebruiken voor het beschermen van de ondergrond als u met olie of beits aan de slag gaat. De beschermfolie is extra stevig en daardoor niet alleen prettig in het gebruik maar hierdoor zelfs ook meer dan eens te gebruiken. Gewoon schoonvegen, opvouwen en bewaren voor de volgende klus dus. Het is geschikt voor het afdekken van vloeren, tuinen, paden en dergelijke voor het uitvoeren van allerhande klussen maar kan natuurlijk ook worden gebruikt voor het afdekken van meubelen als u de kozijnen staat te schuren. Doordat de folie extra stevig is scheurt deze niet als u er op loopt. Hierdoor is het naast gebruik in en om het huis natuurlijk ook te gebruiken als onderlegzeil voor de tent op de camping.

 

Per stuk verpakt waarbij ieder stuk maar liefst 4 x 4 meter is. Per 10 stuks zelfs nóg goedkoper.

 

Kijk voor het bestellen van andere toebehoren, naast de vloerfolie, voor het uitvoeren van uw klus ook even op deze pagina.

!

Beschermfolie extra dik 4 x 4 meter

Deze beschermfolie wordt ook wel afdekfolie of vloerfolie genoemd. Het is in tegenstelling tot veel verkochte folies lekker dik en stevig. Perfect geschikt dus om zaken af te dekken die niet vies mogen worden tijdens de werkzaamheden zonder dat de folie scheurt. De folie is 4 x 4 meter groot en een pak weegt ruim 500 gram.