Onderhoud natuursteen vloer

Ouderwets natuurlijke Lijnoliezeep voor onderhoud Natuursteen Vloer, plavuizen vloer en estrikken vloerenWat gebruikt men voor het onderhouden van een natuurstenen vloeren?

Vrijwel alle natuursteen vloeren en vloeren van ouderwetse plavuizen of estrikken worden schoongemaakt met Lijjnoliezeep. Zeker als de vloer ook voorzien is van een (lijn-)olie afwerking is het onderhouden er van met Lijnoliezeep een uitstekende keuze. Lijnoliezeep haalt namelijk in tegenstelling tot moderne schoonmaakmiddelen geen laagje olie weg maar voegt zelfs weer een heel dun laagje olie toe tijdens het schoonmaken. Zo wordt de vloer keurig gereinigd maar wast u niet ondertussen de olie-afwerking uit de vloer. Gevolg van het onderhouden met Lijnoliezeep is dus dat het langer duurt voor u de complete vloer weer in de olie moet zetten en dat scheelt niet alleen geld maar natuurlijk ook werk.

Onderhoud natuursteen vloer. Voor een optimale bescherming van plavuizen en estrikken is het aan te bevelen deze eerst te behandelen met Verrijkte Gekookte Lijnolie en vervolgens met Lijnoliezeep te onderhouden. De plavuizen of estrikken worden op die manier keurig beschermd, krijgen een mooie  volle kleur en worden ook prima schoon gemaakt door de Lijnoliezeep.

 

Tip!

Lijnoliezeep is voor vrijwel alle vloeren geschikt. Desalniettemin adviseren wij zeer sterk om voor het eerste gebruik eerst even een klein proefstukje te doen om te zien of de zeep ook inderdaad wel geschikt is voor uw vloer. Zo voorkomt u mogelijke schade. Mocht blijken dat de zeep toch problemen geeft dan is het natuurlijk geen probleem om deze aan ons te retourneren.

!

Lijnolie zeep, stenen kruik van 750 ml

Lijnolie zeep voor het schoonmaken van vervuilde oppervlakken.

Inhoud: 750 ml

Deze zeep bevat geen parfum of andere geurstoffen.

We leveren dit product niet in plastic flessen maar in milieuvriendelijke stenen kruiken.

Natuurlijke Lijnoliezeep voor onderhoud natuursteen vloer, plavuizen en estrikken vloeren