Terpentijn kopen

Terpentijn heeft ook wel  Terpentijnolie, Gomterpentijn, Portugese terpentijn en zo nog het een en ander...

Op deze pagina leest u alles over Terpentijn kopen.Terpentijn wordt gewonnen uit sap dat afgetapt wordt van naaldbomen en wat vervolgens gedestilleerd wordt (rectificeren heet dat). Het sap kan op verschillende manieren worden verkregen. Zo kan een snede in de bast gemaakt worden waar een potje onder gehangen wordt net als bij latex maar kan men ook sap winnen uit de wortels van de boom. Een modern alternatief is om het sap te winnen uit dennenappels in plaats van uit de boom zelf.

Omdat men vroeger minder goed kon destilleren verschilde de kwaliteit van de Terpentijn nogal, afhankelijk van waar deze gewonnen was. Zo sprak men niet direct van Terpentijn maar bijvoorbeeld van Portugese Terpentijn, Franse Terpentijn of Venetiaanse Terpentijn. Hoe het ook genoemd wordt: Terpentijn is het ideale oplosmiddel voor allerlei oliën en wassen die moeder natuur voor ons heeft gemaakt. 

Wilt u gewoon snel Terpentijn kopen of bent u benieuwd naar de achtergronden van terpentijnolie? Als dat inderdaad het geval is klikt u dan op deze link voor uitgebreidere informatie over wat terpentijnolie is, waar het vandaan komt, hoe het wordt gemaakt en waar het voor wordt gebruikt. Als u daarentegen gewoon even wilt bestellen selecteer dan hieronder de gewenste verpakkingsgrootte, vul het gewenste aantal in en stop het product in uw winkelwagentje. U kunt daarna verder winkelen of direct voor afrekenen kiezen.

!

Terpentijnolie

Terpentijnolie is hét oplosmiddel voor natuurlijke oliën en wassen en kan dan ook gebruikt worden om deCokerije producten te verdunnen.

 

 

 

 

Veiligheidsbril

Veiligheidsbril
Bolle veiligheidsbril

Bolle werkbril van kunststof.

 

Beschermfolie extra dik 4 x 4 meter

Deze beschermfolie wordt ook wel afdekfolie of vloerfolie genoemd. Het is in tegenstelling tot veel verkochte folies lekker dik en stevig. Perfect geschikt dus om zaken af te dekken die niet vies mogen worden tijdens de werkzaamheden zonder dat de folie scheurt. De folie is 4 x 4 meter groot en een pak weegt ruim 500 gram.

Terpentijn kopen