Ontweringswater kopen

Ontweringswater kopen

Ontweringswater kopen? Ontweringswater is niets meer dan een oplossing van Oxaalzuur in water en wordt gebruikt om allerlei verkleuringen in hout en textiel te herstellen en om polyester schepen van hun kalkaanslag te ontdoen.Ontweringswater hoeft u niet te kopen maar kunt u heel eenvoudig zelf maken door Oxaalzuur op te lossen in water. Door geen ontweringswater te kopen maar dit zelf te maken besparen we samen niet alleen op onnodige transportkosten voor het heen en weer rijden van flessen met voornamelijk water maar kunt u ook eenvoudig zelf bepalen hoe sterk u de oplossing wilt maken. Gaat u ontweringswater kopen als kant-en-klaar product dan krijgt u meestal producten die slechts 3% oxaalzuur bevatten. Ontweringswater kopen is dus eigenlijk geen goed plan want u kunt eenvoudig 10% oxaalzuur oplossen in water waardoor aanmerkelijk krachtiger ontweringswater ontstaat. en dan bent u waarschijnlijk nog goedkoper uit ook...

 

Ontweringswater wordt onder andere gebruikt voor:

  • Het herstellen van de oorspronkelijke kleur van hout dat vergrijsd is. Hiermee worden dus vergrijsde tuinmeubelen, pergola's, vlonders en dergelijke snel en eenvoudig ontdaan van hun groene aanslag en vergrijsde uiterlijk waarna ze er weer als nieuw bij staan of liggen.
  • Het herstellen van verkleuringen door bijvoorbeeld water dat langs Eiken is gelopen. Dergelijke water-sporen geven lelijke vlekken die met weinig andere middelen kunnen worden verwijderd maar opgelost oxaalzuur is daarvoor het aangewezen middel.
  • Verwijderen van vliegroest op bijvoorbeeld auto's die langs het spoor hebben gestaan of waar iemand in de buurt bezig is geweest met een slijptol.
  • Verwijderen van kalkaanslag op polyester schepen. Veel makkelijker dan met Ontweringswater van 10% gaat deze klus niet worden.

 

Ontweringswater kopen doen we dus niet meer maar we maken dat gewoon zelf door Oxaalzuur op te lossen in water. Wij leveren het oxaalzuur zowel in kleine potjes voor incidenteel gebruik als in emmertjes van 1 kilo voor wie wat meer nodig heeft. Een uitgebreidere beschrijving van het werken met oxaalzuur en het behandelen van hout, polyester en kleding daarmee kunt u vinden op onze pagina over Oxaalzuur.

!

Oxaalzuur, 1 kilo

Oxaalzuur voor het herstellen van de oorspronkelijk kleur van dat vergrijsd is of weer-plekken heeft

Beschermfolie extra dik 4 x 4 meter

Deze beschermfolie wordt ook wel afdekfolie of vloerfolie genoemd. Het is in tegenstelling tot veel verkochte folies lekker dik en stevig. Perfect geschikt dus om zaken af te dekken die niet vies mogen worden tijdens de werkzaamheden zonder dat de folie scheurt. De folie is 4 x 4 meter groot en een pak weegt ruim 500 gram.

Ontweringswater kopen