Olie informatiedagen

Gratis uitgebreid geïnformeerd worden over hout olie en alles wat daarbij hoort.Wilt u ook alles over olie weten? Neem dan deel aan één van onze oliemiddagen!

Omdat er veel onduidelijkheid bestaat over het afwerken van hout en het gebruik van olie organiseren we af en toe laagdrempelige bijeenkomsten waarin we u uitgebreid informeren over houtolie en alles wat er bij hoort. Een middag met uitgebreide, zinvolle informatie waar u direct mee aan de slag kunt zonder commercieel geleuter of andere flauwekul.

 

Na het volgen van een oliemiddag:

  • Weet u waar u op dient te letten als u olie van enig merk koopt.
  • Weet u hoe olie wel en juist niet dient te worden aangebracht.
  • Kent u de meest gemaakte fouten en weet u hoe u die voortaan voorkomt.
  • Weet u wat olie eigenlijk met hout doet.
  • Kent u de verschillen tussen een afwerking met olie, verf, vernis, beits en dergelijke.
  • Kent u de voor- en nadelen van verschillen soorten olie (ongeacht het merk daarvan).
  • Heeft u een indruk van wat er zoal bij komt kijken om onze oliën te maken.

Tijdens een oliedag is er uiteraard tijd voor het stellen van vragen. Is uw vraag voor eenieder interessant dan behandelen we hem graag direct tijdens het verhaal; heeft u een persoonlijke vraag over uw specifieke project dan proberen we daar in de pauzes of na afloop tijd voor te maken. We organiseren deze dagen zo dat er normaliter voor eenieder voldoende tijd beschikbaar is maar mocht het om wat voor reden toch niet lukken om u volledig te informeren dan komen we daar natuurlijk met uw goedvinden op een later moment graag uitgebreider op terug.

 

Kijk hieronder voor de actuele planning en schrijf direct in want het aantal plaatsen is beperkt. Is er geen plaats meer of geen oliedag gepland en wilt u vrijblijvend op de hoogte gehouden worden stuur dan even een mailtje naar info@hout-olie.nl zodat we u op de interesselijst kunnen zetten.

 

Als u voldoende mensen heeft, kunnen we uiteraard ook een informatiemiddag over afwerken verzorgen op uw eigen locatie. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

!

Hou mij s.v.p. vrijblijvend op de hoogte over de oliedagen

Vul het aantal personen in en klik op het winkelmandje rechts als u vrijblijvend op de hoogte gehouden wilt worden over deze informatiedagen. U ontvangt dan automatisch bericht zodra er nieuwe datums bekend worden.